Een Geile Rijke Neef

Nathalie maakte zich op om op bezoek te gaan bij een rijke neef van haar man. Ze had veel over deze neef gehoord maar deze nog nooit gezien. Haar man wou niets met zijn neef te maken hebben, hij vond hem een beroerde kerel. Ondanks dit meende Nathalie dat hij, wegens zijn grote schulden, toch maar eens zijn rijke neef moest gaan bezoeken, om hem om een lening te vragen. Nathalie was nu twee jaar met haar man Leo getrouwd. Hun huwelijk was wat men noemt uitstekend. Nu aan het begin van hun derde jaar was Leo opeens erg vreemd gaan doen. Eerst dacht ze dat er een andere vrouw in het spel was, hoewel dat voor haar geen probleem vormde. Zij was voor haar huwelijk met veel mannen naar bed geweest. Leo kon haar levenslustige en jonge lichaam niet meer bevredigen. In een gesprek hierover bleek dat hij gebukt ging onder financiële zorgen. Hij had veel speelschulden gemaakt en een oplossing was er niet. Daarom had Nathalie hem voorgesteld zijn rijke neef te gaan bezoeken. Dat had Leo pertinent geweigerd. “Dan nog liever failliet, dan dat ik naar mijn neef ga”, meende hij. En nu ging Nathalie op weg naar zijn neef zonder dat haar man het wist. Zo ging Nathalie met de bus naar het centrum van de stad. Een beetje nerveus stapte ze uit de bus. Niemand wist, dat ze zenuwachtig was. En in haar vlotte mini jurkje was ze natuurlijk voor iedereen een lust voor het oog. Dat bleek ook wel duidelijk toen ze was uitgestapt. Diverse hoofden in de bus draaiden in de richting van haar deinende billen in haar kort jurkje. Nog niet eerder was ze in de buurt van neefs woning geweest, hoewel zij het centrum van Amsterdam goed kende. Welgemoed, maar van binnen toch nog een klein beetje nerveus liep ze in de schaduw over het trottoir. Het was buiten erg heet en ze wilde haar uiterlijk zo houden want ze wilde er goed uitzien als ze kennis maakte met Leo’s neef. Hoewel ze luchtig gekleed was, onder haar mini jurkje alleen een slipje, had ze het erg warm. En omdat ze nooit een beha droeg, wipten haar lekkere borsten gezellig op en neer. Ze was zich wel bewust van blikken die de mannelijke voorbijgangers haar toe wierpen. Maar daar was ze wel aan gewend, zo vond het zelfs leuk. Want al met al was Nathalie een sensueel jong vrouwtje, waar de karige liefdes bevrediging van de laatste tijd een grote vraag naar bevrediging vanaf deed stralen. Vroeger zou ze er niet aan gedacht hebben om half naakt over straat te lopen. Maar de laatste tijd was ze steeds meer uitdagend gaan doen. Het liefst had ze vandaag ook zonder slipje over straat willen gaan, want haar verlangen naar een man die haar kon bevredigen nam zienderogen toe.